Despre Noi

SDE Developers

S.C. SDE DEVELOPERS S.R.L. este o companie romaneasca cu capital privat, avand ca domeniu principal de activitate executia de instalatii electrice si sisteme de securitate.

Am inceput inca din anul 2011, intr-o perioada de tranzitie a economiei, cu mult profesionalism, competitivitate, performanta si seriozitate.

Specificul de baza al societatii Lucrari de instalatii electrice- 4321. Aria de lucru acopera cu mare succes instalatii electrice pentru constructii rezidentiale, comerciale si industriale, sisteme antiefractie, supraveghere video, detectie si avertizare in caz de incendiu, cu capacitate de lucru si desfasurare pe intreg teritoriul Romaniei.

Specialistii nostri proiecteaza si executa la un inalt nivel de calitate, bransamente electrice aeriene si subterane, instalatii electrice interioare pentru costructii civile si industriale, instalatiile de impamantare, sisteme antiefractie, supraveghere video, detectie si avertizare in caz de incendiu, necesare pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie, garantand respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate.

Compania noastra detine urmatoarele licentie si certificate de atestare in domeniu, precum :

  • Licenta de functionare: nr. 2515/24.04.2012- eliberata de catre Ministerul Administratiei si Internelor- IGPR ( SISTEME DE SECURITATE) ;
  • Atestatul eliberat de catre A.N.R.E. avand nr. 8702/11.02.2013 ( PROIECTARE SI EXECUTIE INSTALATII ELECTRICE INTERIOARE , BRANSAMENTE AERIENE SI SUBTERANE LA TENSIUNE DE 0,4 KV);
  • AVIZUL CENTRULUI NATIONAL PENTRU SECURITATE LA INCENDIU SI PROTECTIE CIVILA;
  • ISO 9001 SI ISO 14001.